Sy-ann_logo
Afrika > Afrikaanse landen

Het land van de duizend heuvels.

Rwanda

Het land van de duizend heuvels.

Rwanda staat bekend als het land van de duizend heuvels. Het prachtige landschap en de warme, vriendelijke bevolking bieden unieke ervaringen in een van de meest opmerkelijke landen ter wereld. Het is gezegend met een buitengewone biodiversiteit, met ongelooflijke wilde dieren die leven in de vulkanen, het regenwoud en de uitgestrekte vlaktes.

De unieke kans om gorilla's in hun natuurlijke habitat te zien is onvergetelijk, sommigen zeggen zelfs levensveranderend. Ontmoetingen met gorilla's tijdens hun dagelijkse bezigheden worden zorgvuldig beheerd, met deskundige spoorzoekers en gidsen die kleine groepjes toeristen op met bamboe bedekte hellingen leiden om een kostbaar en ontzagwekkend uur door te brengen op slechts een paar meter afstand van de zachtaardige wezens.

INSPIREREND RWANDA.

Onze Rwanda Active reisroute omvat alle iconische attracties waar Rwanda beroemd om is.  Van het moderne stadsgevoel van Kigali tot de glooiende heuvels van het platteland, we fietsen, kajakken en trekken van de bruisende straten van de hoofdstad en de uitgestrekte savannes en meren van Akagera National Park, naar de weelderige groene regenwouden van Nyungwe National Park, langs de sprankelende kustlijn van Lake Kivu en eindigend in de schaduw van gedoofde vulkanen op zoek naar bedreigde berggorilla's in het Volcanoes National Park.

ACTIVITEITEN: Safari, Primaten Speuren, Varen, Kajakken, Mountainbiken, Trekking.

Rwanda organiseert WK wielrennen in 2025: 

Beleef het met ons en vraag info.

Voorbeeld reizen om Rwanda te ontdekken op eenvoudige aanvraag.

moreinforequest >