Sy-ann_logo
Afrika > Afrikaanse landen

Indische oceaan

Mombasa

Indische oceaan: Paradijselijke escapades aan levendige Swahili kust.

Mombasa: Mysterieuze  havenstad met levendige kustresorts.   
Mombasa heeft een rijke geschiedenis en is een fascinerende bestemming met diverse attracties, waaronder het zeeleven, hotels van wereldklasse en een vriendelijke sfeer. Het tropische klimaat het hele jaar door maakt het een geweldige bestemming vol activiteiten voor alle leeftijden.
Historische plaatsen zoals Fort Jesus, een historisch Portugees fort dat over de haven waakt, en Old Town waar de lucht altijd zwaar is van de geur van specerijen, zijn enkele van de attracties die Mombasa kenmerken.
Het moderne Mombasa is een stad van grote diversiteit, rijk aan de Swahili-cultuur waar iedereen welkom is en snel wordt opgenomen in de grote smeltkroes van de kust.

Ongerepte stranden en kuststadjes
De kustlijn van Kenia heeft witte zandstranden en warm tropisch blauw water.  Geniet van de ongerepte stranden, de zeebries, de ontspannen sfeer, de vredige eilanden en de watersportactiviteiten die u versteld zullen doen staan. Gun uzelf een pauze van de wildlife safari's en ontspan in relaxte strand resorts langs de kustlijn.  De kustplaatsen van Kenia zijn doordrenkt met een rijke cultuur die bezoekers herinnert aan hun charmante geschiedenis en erfgoed. Verken de kustplaatsen Mombasa, Malindi, Watamu, Diani en Lamu voor een levenservaring.  Als u op zoek bent naar een strandvakantiebestemming die even opwindend als mooi is, zult u geen betere keuze vinden dan Magisch Kenia!

moreinforequest >